Στρατηγική Επικοινωνίας

Manage-smartΗ καλή γνώση των αναγκών των πελατών μας και η σφαιρική αντίληψη των δεδομένων της αγοράς αποτελούν βασικά κομμάτια του παζλ ώστε η στρατηγική επικοινωνίας και ο προσανατολισμός στα διακυβεύματα αυτής να είναι εύστοχα. Η δημιουργική προσέγγιση της Create & Act διασφαλίζει ότι τα μηνύματα της επικοινωνίας θα φτάσουν στα κοινά-στόχους με τον πιο εύγλωττο και πρωτότυπο τρόπο δεσμεύοντας την αγοραστική συμπεριφορά των τελικών καταναλωτών.

Η διαχείριση της επικοινωνίας των πελατών της Create & Act γίνεται με ολιστικό τρόπο καθώς διαθέτει εξειδίκευση στην αξιοποίηση όλων των εργαλείων της επικοινωνίας όπως α) above-the-line καμπάνιες σε Μ.Μ.Ε. β) below-the-line υποστηρικτικές ενέργειες προώθησης πωλήσεων γ) στρατηγική δημοσίων σχέσεων P.R δ) B-2-B επικοινωνία, ε) εκθεσιακή προβολή, στ) ταυτότητα συσκευασίας προϊόντων και εφαρμογή εταιρικής ταυτότητας η) εκθεσιακή επικοινωνία θ) καμπάνιες νέων μέσων.

H δύναμη της εναλλασσόμενης εικόνας όταν αξιοποιείται με συναίσθημα, χιούμορ, έκπληξη, αντίθεση, πρωτοτυπία, ακρίβεια, ρεαλισμό, υπερβολή και είναι εναρμονισμένη στην σωστή κατεύθυνση με την εύστοχα καθορισμένη στρατηγική επικοινωνίας αποτελεί τον ισχυρότερο παράγοντα προσελκύοντας το ενδιαφέρον των κοινών-στόχων. Η Create & Act διαθέτει μια από τις πληρέστερες ομάδες εξειδικευμένων στελεχών σε ολόκληρο το φάσμα της επικοινωνίας με media planners, στατιστικούς αναλυτές, marketers, κειμενογράφους, γραφίστες, στελέχη παραγωγής.

Διαφημιστική Καμπάνια Μέσων

Media Planning

Έντυπα Διαφήμισης

Ραδιόφωνο

TV

Outdoor

Ο απώτερος σκοπός του προγραμματισμένων μέσων είναι να αξιοποιηθούν με τον βέλτιστο δυνατό τρόπο οι πόροι διαφημιστικής δαπάνης αξιοποιώντας έντονα τα οχήματα που θα αποστείλλουν πιο εύστοχα τα μηνύματα ή τις πληροφορίες στα κοινά-στόχους.

Στα πλαίσια ενημέρωσης των πελατών της, η Create & Act παρέχει το βέλτιστο δυνατό προγραμματισμό μέσων, μέσω των εξής εργαλείων:
● Στοιχεία ερευνών ψυχογραφικών στοιχείων καταναλωτών όπως RISC, TGI κ.α.
● Στοιχεία διαφημιστικών δαπανών ανταγωνισμού ανά περίοδο
● Πακέτα έμμεσων εμφανίσεων
● Ειδικές συνδυαστικές προσφορές